Microsoft onthult advertentieplatform voor Kinect | Gamer.nl

Microsoft onthult advertentieplatform voor Kinect | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de Verenigde Staten groeit het aanbod van interactieve televisie via Xbox Live; deze zenders zullen voorzien worden van reclames via NUads. Via de advertenties kunnen gebruikers bijvoorbeeld een herinnering instellen voor een aankomend televisieprogramma, stemmen op een product of dienst die ze leuk vinden en de tekst "Xbox near me" uitspreken, om een lijst met winkels in de omgeving te tonen waar het geadverteerde product verkrijgbaar is.

Ook zullen er sociale features geïntegreerd worden in NUads, waarmee gebruikers bijvoorbeeld berichten over het geadverteerde product kunnen plaatsen op Twitter. "Ik probeer niet te hypen, maar in dit geval van NUads en Kinect ben ik hier om te zeggen dat het televisie zoals we dat nu kennen, voor altijd zal veranderen", schrijft Mark Kroese, general manager voor advertising binnen Microsofts entertainment and devices-divisie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou