Microsoft niet van plan om Project Milo uit te brengen | Gamer.nl

Microsoft niet van plan om Project Milo uit te brengen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Toen aan Microsoft's Aaron Greenberg werd gevraagd naar de toedracht van deze besli ing, zei hij het volgende: "Uiteraard is Milo een technologie-demo die zal blijven bestaan, maar op dit moment is het geen spel dat we uit willen brengen." Milo werd vorig jaar op de E3 getoond om voor het eerst publiek de mogelijkheden van de Kinect-technologie te verduidelijken. Op de E3 van dit jaar werd de game echter alleen getoond aan VIP's.

Milo & Kate maakt gebruik van alle functionaliteiten van de Kinect-technologie, zoals de bewegings-, stem- en gezichtsherkenning. In de demo kunnen spelers communiceren met een jongen op het televisiescherm. Hij reageert op alles wat de speler doet, zoals de dingen die er gezegd worden of de bewegingen die worden gemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou