Microsoft niet meer naar CES vanaf 2013 | Gamer.nl

Microsoft niet meer naar CES vanaf 2013 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Microsoft geeft aankomende januari een keynote-speech op de CES en heeft ook een grote stand. Dat zal echter voorlopig de laatste keer zijn. De reden is dat Microsofts belangrijkste nieuwsmomenten over nieuwe en bestaande producten niet aansluiten op de timing van het evenement.

Tegenover Engadget heeft Microsoft al aangegeven dat het geen grote aankondigingen zal doen op zijn keynote tijdens de CES. Eerdere geruchten dat Microsoft het evenement zou aangrijpen om een nieuwe Xbox aan te kondigen zijn daarmee verder ontkracht. Microsoft gaat het wel hebben over de Xbox, evenals over Windows Phone 7, maar gebruikt zijn tijd vooral om "het sterke jaar dat het bedrijf heeft gehad, af te sluiten".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou