Microsoft niet blij met seksgame voor Kinect | Gamer.nl

Microsoft niet blij met seksgame voor Kinect | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

ThriXXX heeft een geplaatst waarin te zien is hoe een man via de gehackte Kinect-technologie aan de borsten en andere lichaamsdelen van een virtuele vrouw zit. De ontwikkelaar claimt in de uiteindelijke versie volledig lichaamscontact evenals stemcommando’s als functionaliteit te bieden.

Microsoft heeft laten weten dit soort toepa ingen van Kinect niet te zullen accepteren. “Microsoft heeft geen toestemming verleend voor het gebruiken van de technologie voor deze doeleinden. De Xbox is een gezinsvriendelijke console voor games en entertainment en staat dit soort seksuele content niet toe”, aldus Microsoft. Het is niet voor het eerst dat de technologie van Kinect gebruikt wordt voor andere doeleinden. Eerder verscheen er al een waarin Super Mario Bros. via Kinect wordt gespeeld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou