Microsoft niet aanwezig op E3-beursvloer dit jaar

Microsoft niet aanwezig op E3-beursvloer dit jaar

Microsoft heeft aangekondigd niet op de E3-beursvloer aanwezig te zijn dit jaar.

Dat liet het bedrijf weten aan IGN. Het gaat daarbij specifiek om aanwezigheid op de beursvloer. Eerder kondigde het bedrijf al aan dat het op zondag 11 juni een Xbox Showcase en aansluitend een Starfield Direct uitzendt. Deze livestreams worden in samenwerking met E3 uitgezonden.

E3 wordt na een paar jaar afwezigheid dit jaar weer fysiek gehouden, maar het lijkt er vooralsnog op dat de meeste grote uitgevers niet op de beurs zelf aanwezig zullen zijn. Nintendo heeft eerder al bevestigd niet op E3 te zijn en volgens geruchten slaat Sony de beurs ook over - al is dat geen grote verrassing, aangezien het bedrijf voor de uitbraak van coronavirus al niet meer onderdeel uitmaakte van de beurs. Ubisoft heeft wel laten weten "veel te willen tonen" als E3 dit jaar doorgaat.

E3 wordt van 13 tot en met 16 juni gehouden in Los Angeles. Summer Game Fest, dat enkele jaren geleden door The Game Awards-organisator Geoff Keighley in het leven werd geroepen om de afwezigheid van E3 op te vangen, gaat dit jaar ook weer door. Op 8 juni wordt de Summer Game Fest Kick Off Live-show uitgezonden, een presentatie met live publiek waarin diverse aankondigingen worden gedaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou