Microsoft neemt PlayStation 5-video op de hak

Microsoft neemt PlayStation 5-video op de hak

Microsoft heeft via Twitter uitgehaald naar Sony over de standaard waar de PlayStation 5 mee geleverd wordt.

Gisteren plaatste Sony een video online waarin de PlayStation 5 uit elkaar wordt gehaald. Daarin is ook te zien dat gebruikers een standaard los en vast moeten schroeven wanneer ze een verticaal staande PlayStation 5 horizontaal willen leggen en vice versa.

Het officiële Britse Xbox-account op Twitter maakte hier dankbaar gebruik van door een foto te plaatsen waarin getoond wordt dat consumenten de Xbox Series X gemakkelijk horizontaal en verticaal kunnen plaatsen zonder een standaard te gebruiken. De tweet is inmiddels weer offline gehaald, maar hieronder is hij nog te bekijken.

De tweet doet denken aan de vooravond van de vorige generatie, toen Sony een grappige video uitbracht over het uitlenen van games. Dit als reactie op de Xbox One-onthulling, waarbij het toen nog onmogelijk leek om Xbox One-games op een gemakkelijke manier uit te lenen. In de korte video gaven twee Sony-topmannen een game aan elkaar, wat meteen het einde van de video was.

 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Is best grappig, maar dat moet je eigenlijk niet doen. Nu krijgen we natuurlijk weer allerlei opmerking als, maar we hebben wel de games. Want wat we intussen wel weten is dat gamers niet zo goed tegen een grapje kunnen, zeker niet als dat grapje ten koste gaat van hun favoriete console (en ja ik doel op beide kampen) @Michel ik vind het een beetje jammer dat je woorden als ‘uithalen’ gebruikt. Nu zijn we eindelijk zo ver dat het hier op de website qua reacties op elkaar allemaal best meevalt en dan ga jij olie op het vuur gooien door deze bewoordingen. Het was ook niet echt uithalen, het is een grapje ten koste van Sony, nou nou. Moet daar weer meer van gemaakt worden voor de sensatie ?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver ik ben het helemaal eens met je, ik kan de grappen ook helemaal waarderen. Wat ik wel heel vervelend zou vinden is als de reacties onder de artikelen weer naar het niveau zakken van bij de lancering van de vorige generatie. Dit soort woordgebruik helpt daar niet bij, maar aan de andere kant moeten we ons oor ook niet laten hangen naar dat soort mensen. Maar koffie, goed idee!

0
test

@denver heerlijk genieten is het, ik bedoel zo deed sony ook bij de one over games delen met een ander. Ik heb zelf een ps1 en 360 gehad toen overgeschakeld naar ps4 en nu de ps5 gehaald, opzich ben ik meer voor de ps maar xbox is nu ook aantrekkelijk door de bethesda overname. Wat ik wil zeggen is iedereen kan zich druk maken over de strijd die altijd aanwezig is maar geniet hier gewoon van en koop waar je het liefst op wil spelen(door de games etc.) En geniet van deze momentjes want het gaat om de kleine dingen ;)

0
test

@fonsrutte maar Sony deed dit toch ook met hoe deel je een game bij de vorige generatie. Terwijl hun de zelfde plannen hadden maar last min van gedachten waren veranderd.

0
test

Humor! Tegelijk is het wel heel erg gaaf om de twee totaal verschillende design filosofieën naar elkaar te zien.

0

Aanbevolen voor jou