“De bespreking heeft ons een positiever perspectief gegeven, omdat ons verteld is dat er meerdere bedrijven geïnteresseerd zijn in een eventuele koop van Bizarre Creations”, laat een onbekende bron binnen Bizarre weten na een gesprek met Activision. “We zijn de komende negentig dagen nog volop in overleg”, voegde hij toe, “maar de dingen zien er veel beter uit dan gisteravond en vanochtend. Ons toekomstbeeld verandert gelukkig in een snel tempo”.

De onbekende bron van Bizarre Creations heeft geen namen van mogelijke geinteresseerden gegeven om zo geen risico te lopen op mislukte deals, maar een andere anonieme bron binnen het bedrijf heeft begrepen dat Microsoft, die op zoek is naar een ontwikkelaar voor Project Gotham Racing 5, al interesse heeft getoond. Dit was vandaag te lezen in het tijdschrift Develop. “Microsoft is niet gek”, zei hij, “ze weten dat we een talentvol team hebben en hebben al met Activision over ons gepraat."

Gisteren werd bekend dat Bizarre Creations mogelijk verkocht gaat worden door Activision. De uitgever nam Bizarre in september 2007 voor 67 miljoen pond over.