Microsoft: 'Milo is nooit als game aangekondigd' | Gamer.nl

Microsoft: 'Milo is nooit als game aangekondigd' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Milo is nooit als game aangekondigd", aldus Alex Kipman, de ontwikkelaar van Kinect. "Het was nooit echt een product." Eerder dit jaar ging het gerucht al dat Project Milo, dat later bekendstond als Milo & Kate, geannuleerd zou zijn. In plaats daarvan zou de techniek van Project Milo gebruikt worden voor een Fable-game voor Kinect. Volgens Kipman zal de techniek ook in de lanceringstitel Kinectimals zitten.

"Kinectimals draait om een emotionele, diepe relatie tu en de speler en een tijgertje. De tijger weet wie je bent en reageert anders wanneer jij voor hem staat in plaats van iemand anders, omdat het jouw tijger is." Deze techniek zou ook in Project Milo zitten. In plaats van tijgers zouden spelers in Project Milo met een jongetje interactie hebben. Uit een demonstratie tijdens de E3-beurs van 2009 bleek dat spelers op een realistische manier met Milo zouden kunnen praten. Kinectimals lanceert samen met Kinect op 10 november.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou