Microsoft: 'Met Kinect kan ook zittend gespeeld worden' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Microsoft benadrukt dat de Kinect-technologie in staat is om de bewegingen van zittende spelers te volgen, maar dat een dergelijke manier van besturen alleen mogelijk is als een game zich daarvoor leent. "Kinect kan gebruikt worden wanneer je zit als er een spelbeleving is ontwikkeld met zitten als uitgangspunt", aldus een vertegenwoordiger van Microsoft. Het Amerikaanse bedrijf doelt hiermee onder andere op toepa ingen zoals het bedienen van het Xbox 360 dashboard, Zune en videoapplicaties.

Actief gamen

Tot slot liet Microsoft weten dat de line-up van Kinect-games op de E3 "slechts het topje van de ijsberg was" en dat het "vanzelfsprekend zal worden voor Kinect-games om zo ontworpen te worden dat spelers van de bank af moeten om te dansen, rennen, ontwijken, buigen en schoppen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou