Update: Microsoft maakt Xbox-plannen voor Gamescom bekend | Gamer.nl

Update: Microsoft maakt Xbox-plannen voor Gamescom bekend | Gamer.nl

Update: Microsoft heeft de aankondiging van hun plannen voor Gamescom aangepast. Er wordt geen nieuwe Xbox-hardware onthuld op de Duitse beurs.

De blogpost van Major Nelson is aangepast zodat er niet meer staat dat nieuwe hardware wordt onthuld tijdens de presentatie. In plaats hiervan wordt het woord 'bundels' gebruikt. Op Twitter legde de Xbox-woordvoerder uit dat het een fout van zijn kant was.

Origineel bericht: Microsoft heeft de plannen bekendgemaakt voor Gamescom 2018. Fans kunnen onder andere een Inside Xbox-stream, FanFest en een uitgebreide booth verwachten.

Net als vorig jaar wordt er een Inside Xbox-presentatie gestreamd vanaf de beursvloer. Hier wordt onder andere nieuws omtrent Xbox-hardware en -acce oires, al aangekondigde games en een aantal verra ingen gedeeld. De livestream is op 21 augustus om 16:30 uur te zien via Xbox.com en alle social media-kanalen van Xbox.

Xbox FanFest keert ook terug en wordt dit jaar volgens Microsoft op de rivier de Rijn gehouden. Of dit betekent dat genodigden op een boot kunnen genieten van nieuwe Xbox-games is nog onduidelijk. Binnenkort wordt meer informatie over het evenement en de tickets gedeeld. Wel is al bekendgemaakt dat Xbox FanFest alleen op donderdag 23 augustus plaats gaat vinden.

Op de beurvloer is er een Xbox-booth aanwezig waar 25 games kunnen worden gespeeld. Tot nu toe zijn enkel Forza Horizon 4, Ori and the Will of the Whisps en State of Decay 2 bevestigd. Verder is gemeld dat een nieuwe modus voor PUBG op Xbox One speelbaar is bij de booth.

Hiernaast is er een Mixer-booth aanwezig en kunnen fans merchandise kopen bij de Xbox Official Gear Shop in het fanshop-gedeelte.

Gamescom vindt vanaf dinsdag 21 augustus tot en met zaterdag 25 augustus plaats in Keulen. Op dinsdag 21 augustus is de beurs alleen toegankelijk voor pers en zakelijk bezoek.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou