Nieuws
Xbox

Update: Microsoft maakt Xbox-plannen voor Gamescom bekend

Plannen om naar Keulen gemaakt? Dit heeft Xbox in petto

Geschreven door Lucas May op
Update: Microsoft heeft de aankondiging van hun plannen voor Gamescom aangepast. Er wordt geen nieuwe Xbox-hardware onthuld op de Duitse beurs.

De blogpost van Major Nelson is aangepast zodat er niet meer staat dat nieuwe hardware wordt onthuld tijdens de presentatie. In plaats hiervan wordt het woord 'bundels' gebruikt. Op Twitter legde de Xbox-woordvoerder uit dat het een fout van zijn kant was.

Origineel bericht: Microsoft heeft de plannen bekendgemaakt voor Gamescom 2018. Fans kunnen onder andere een Inside Xbox-stream, FanFest en een uitgebreide booth verwachten.

Net als vorig jaar wordt er een Inside Xbox-presentatie gestreamd vanaf de beursvloer. Hier wordt onder andere nieuws omtrent Xbox-hardware en -accessoires, al aangekondigde games en een aantal verrassingen gedeeld. De livestream is op 21 augustus om 16:30 uur te zien via Xbox.com en alle social media-kanalen van Xbox.

Xbox FanFest keert ook terug en wordt dit jaar volgens Microsoft op de rivier de Rijn gehouden. Of dit betekent dat genodigden op een boot kunnen genieten van nieuwe Xbox-games is nog onduidelijk. Binnenkort wordt meer informatie over het evenement en de tickets gedeeld. Wel is al bekendgemaakt dat Xbox FanFest alleen op donderdag 23 augustus plaats gaat vinden.

Op de beurvloer is er een Xbox-booth aanwezig waar 25 games kunnen worden gespeeld. Tot nu toe zijn enkel Forza Horizon 4, Ori and the Will of the Whisps en State of Decay 2 bevestigd. Verder is gemeld dat een nieuwe modus voor PUBG op Xbox One speelbaar is bij de booth.

Hiernaast is er een Mixer-booth aanwezig en kunnen fans merchandise kopen bij de Xbox Official Gear Shop in het fanshop-gedeelte.

Gamescom vindt vanaf dinsdag 21 augustus tot en met zaterdag 25 augustus plaats in Keulen. Op dinsdag 21 augustus is de beurs alleen toegankelijk voor pers en zakelijk bezoek.

Dit artikel delen:

Lees meer

Clementine als leider in The Walking Dead: The Final Season De beste gamedeals van de week
2

Reacties op: Update: Microsoft maakt Xbox-plannen voor Gamescom bekend

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  MrKingofhearts

  • 19 juli 2018 02:05
  Zin in Ori!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Inforza

  • 19 juli 2018 09:32
  "Tot nu toe zijn enkel Forza Horizon 4, Ori and the Will of the Whisps en State of Decay 2 zijn bevestigd"

  Of het is: Enkel Forza Horizon 4, Ori and the will of the Whisps en State of Decay 2 zijn bevestigd.

  of

  Tot nu toe zijn enkel Forza Horizon 4, Ori and the Will of the Whisps en State of Decay 2 bevestigd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.