Microsoft maakt alvast Xbox Game Pass-titels voor oktober bekend

Microsoft maakt alvast Xbox Game Pass-titels voor oktober bekend

Microsoft heeft een aantal nieuwe games bekendgemaakt die in oktober op Xbox Game Pass voor pc verschijnen.

Game Pass op pc krijgt de racegame DiRT Rally 2.0, de real-time tactische game Bad North, de simulator Cities: Skylines en open wereld game Saints Row IV. Game Pass op Xbox krijgt ook DiRT Rally 2.0 en Bad North, maar heeft verder een andere selectie; anime-game Jump Force, de metroidvaniaBloodstained: Ritual of the Night en de Lego-game LEGO Worlds.

Er zijn drie variante van Game Pass;allereerst is er de Ultimate-versie, deze kost 12,99 euro per maand. De speler krijgt toegang tot meer dan honderd games voor de pc en console en bevat Xbox Live Gold. Game Pass is ook alleen voor pc beschikbaar. Deze kost normaliter 9,99 euro per maand, maar heeft nu een introductieprijs van 3,99 euro per maand. Game Pass voor Xbox One kost ook 9,99 euro per maand en geeft de gebruiker wederom toegang tot ruim honderd games.

In de vorige ronde werden onder andere Gears 5, Metal Gear Solid HD Edition, Dead Cells en Shadow Warrior 2 toegevoegd aan Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit is nou een reden om geen Codemasters games meer te kopen als je de Gamepass hebt... ff geduld en F1 2019 komt er ook bij.

0

Aanbevolen voor jou