Microsoft looft geldprijs en baan uit aan Kinect-ontwikkelaars | Gamer.nl

Microsoft looft geldprijs en baan uit aan Kinect-ontwikkelaars | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het Kinect Accelerator Program, zoals de wedstrijd heet, biedt de tien winnende teams de kans om hun idee te presenteren aan investeerders, ondernemingen en hooggeplaatste Microsoft-werknemers. Ieder team krijgt sowieso een startkapitaal van 20.000 dollar, de ontwikkelaarskit van de Xbox 360 en van Kinect voor PC, drie maanden training en ondersteuning van het bedrijf TechStars en eigen kantoorruimte. 

Het programma is voor iedereen beschikbaar, al moeten deelnemende teams/bedrijven wel met een idee komen dat de mogelijkheden van Kinect benut en zij moeten bereid zijn om tijdelijk naar Seattle, Washington te verhuizen. De laatst mogelijk inschrijfdatum is 25 januari van volgend jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou