Microsoft laat screenshotfunctie op Xbox One zien | Gamer.nl

Microsoft laat screenshotfunctie op Xbox One zien | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

In de afbeelding is een soort snelmenu te zien waarin gemaakte screenshots van games op te slaan zijn. Spencer tweet wel dat de functie nog niet helemaal rond is: de interface en activatiemethode staan nog niet vast. Hij komt binnenkort met meer informatie en een datum voor wanneer de screenshotfunctie uitkomt.

Spencer liet in oktober 2014 al weten dat de console in de loop van 2015 screenshotondersteuning zou krijgen. "In december is het waarschijnlijk tijd voor ons om het rustig aan te doen terwijl alle nieuwe [Xbox One-]consoles online komen", zei Spencer toen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou