Microsoft kondigt Xbox-stream voor Gamescom aan

Microsoft kondigt Xbox-stream voor Gamescom aan

Microsoft heeft aangekondigd op 24 augustus een Xbox-stream te houden met nieuwe beelden en informatie van aankomende Xbox-games.

Dat deed het bedrijf via Xbox Wire. Microsoft meldt daarbij dat het draait om "diepgaande updates" over games van het bedrijf zelf en andere partijen die al zijn aangekondigd. De stream begint om 19:00 uur Nederlandse tijd en is onder andere via Twitch en

Watch on YouTube

te zien.

Microsoft heeft de rest van het jaar diverse games op de planning staan, waaronder Halo Infinite en Forza Horizon 5. Of eerder aangekondigde games die voor zover bekend niet dit jaar uitkomen ook worden getoond, is niet bekend. Onder die titels vallen onder andere een nieuwe Fable, Perfect Dark en Forza Motorsport 8.

Een dag later, op 25 augustus, vindt de Gamescom Opening Night Live-stream plaats, waar Geoff Keighley ook diverse aankomende games toont.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop op halo nieuwe sp gameplay en datum, en misschien wat van hellblade 2 eindelijk.

0
test

Dat is toch wel relaxed van de gamepass. Je kijkt deze presentaties niet meer met het idee; welke game ga ik straks kopen? Nee, het is; welke game kan ik straks spelen!

0

@kleinekoosjer ik moet toch zeggen met alles wat op de gamepass is gekomen sinds de Xbox Serie x ik toch over het algemeen het mwah gevoel heb. Death door’s is voor mij de game van dit moment. Vond de ascent ook maar middelmatig heb het alweer verwijderd

0
test

@Roy36NL ascent is geweldig, had paar bugs maar na day one patch niks meer van gemerkt. En de wereld leeft echt

0

@Roy36NL Death Door in de gamepass? dat is nieuw

0

Aanbevolen voor jou