Microsoft kondigt witte Xbox One X-bundel en Elite-controller aan | Gamer.nl

Microsoft kondigt witte Xbox One X-bundel en Elite-controller aan | Gamer.nl

Microsoft heeft een nieuwe witte Xbox Elite-controller aangekondigd. Daarnaast heeft het bedrijf een witte Xbox One X-bundel met Fallout 76 onthuld.

Eerder werd door velen gedacht dat er een nieuwe generatie aan Xbox Elite-controllers geïntroduceerd zou worden met drie mogelijkheden om de Hair Trigger Locks in te stellen.

De nieuw aangekondigde witter Elite-controller, die de codenaam Washburn droeg, heeft geen Bluetooth-ondersteuning voor draadloze verbindingen voor Windows 10-pc's. De controller heeft dezelfde elementen als de originele Xbox Elite-controller die in 2015 werd uitgebracht. De controller bevat vier aanpasbare paddles, vier alternatieve joysticks en een speciale pad. Deze verwi elbare componenten kunnen allemaal ingesteld worden als presets voor specifieke games met behulp van een customization-app.

Er gingen eerder geruchten dat Microsoft de tweede versie van de Elite Controller geannuleerd had. Met het uitbrengen van deze controller lijkt de nieuwe lijn aan Elite-controllers van Microsoft op z'n minst te zijn vertraagd.

Xbox One Elite Controller Robot White
Xbox Elite controller
Xbox Elite controller
Xbox Elite controller

De Xbox Elite-controller Robot White verschijnt wereldwijd op 16 oktober en zal ongeveer 150 euro gaan kosten.

Xbox One X Special Edition-bundel met Fallout 76

Ook is er op de Xbox-website een nieuwe bundel verschenen van de Xbox One X. De bundel bevat een Robot White Xbox One X-console met een witte draadloze controller. De console heeft een 1TB harde schijf en komt geleverd met de nieuwe game Fallout 76.

Daarnaast krijgt de koper van de bundel 1 maand gratis toegang tot de Xbox Game Pa en Xbox Live Gold. De bundel verschijnt op 14 november en kost 500 euro.

Xbox One X
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou