Microsoft kondigt speciale Inside Xbox-aflevering aan en onthult individuele prijzen Halo-games op pc

Microsoft kondigt speciale Inside Xbox-aflevering aan en onthult individuele prijzen Halo-games op pc

Microsoft heeft de individuele prijzen van de pc-versie van de Halo-games bekendgemaakt. Ook kondigt het bedrijf een speciale Inside Xbox-aflevering aan, waarin nieuwe onthullingen worden gedaan.

In een uitgebreide blogpost op Xbox Wire gaat Microsoft dieper in op de aanwezigheid van Halo op E3 en de Master Chief Collection. In het bericht wordt onder andere onthuld dat Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3, Halo 4 en Halo: Reach individueel verkrijgbaar zijn voor 9,99 dollar in de Microsoft Store en op Steam, wanneer de spellen lanceren. Halo 3: ODST, welke alleen verhaalmissies bevat, gaat 4,99 dollar kosten. Bovendien is elke game in de Master Chief Collection gratis te downloaden voor bezitters van Xbox Game Pass op pc.

Wanneer de Halo-games worden uitgebracht, wil Microsoft nog niet kwijt. Het was al bekend dat de spellen los van elkaar worden gelanceerd en Microsoft benadrukt dat dit gebeurt wanneer ze 'er klaar voor zijn', beginnend met Halo: Reach. De pc-versie van Halo: Reach is wel al aanwezig op E3, waar bezoekers aan de slag kunnen met een demo van het spel. Deze maand moeten bovendien de eerste publieke bèta-tests van het spel van start gaan.

Microsoft heeft ook

Watch on YouTube

aangekondigd, welke vannacht om 00:00 uur wordt uitgezonden. Hoewel Microsoft-hoofd, Matt Booty, eerder in een interview aangaf dat er geen andere aankondigingen worden gedaan na de E3-persconferentie van gisteren, is in de beschrijving van de Inside Xbox-aankondigingsvideo te lezen dat er vanavond 'meer nieuws, aankondigingen en onthullingen' worden gedaan. Tijdens de aflevering, welke is te volgen via onder andere

Watch on YouTube

, komen Halo Infinite, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Gears 5, Sea of Thieves, Forza Horizon 4, de Xbox Elite Wireless Controller, The Surge 2, State of Decay 2: Heartland, Star Wars Jedi: Fallen Order, Journey to the Savage Planet en meer games voorbij.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
e3 schema

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou