In de decembermaand kunnen op het gebied van handel, goede zaken worden gedaan. De maand zit vol feestdagen, welke allemaal het geven van cadeau'tjes uitlokken. Microsoft komt voor de kerst van dit jaar nog met een vervolg op de Sega bundel van dit moment, de Massive Entertainment Pack.

In deze pack zullen een Xbox console, de DVD afstandsbediening en de games Jet Set Radio Future, Sega GT 2002 en Halo vertegenwoordigd zijn. Het pakket is in een beperkte oplage verkrijgbaar en was in de eerste week van release in Australië in no-time uitverkocht.Microsoft Nederland lanceert op 14 december 2002 de Massive Entertainment Pack. Deze zeer speciale en gelimiteerde aanbieding vormt een uitbreiding op de reeds bestaande Sega-bundel die momenteel in de winkels ligt (Xbox-console + Sega GT 2002 + Jet Set Radio Future). Het Massive Entertainment Pack bestaat uit een Xbox-console + Sega GT 2002+ Jet Set Radio Future + een DVD-afstandsbediening + de absolute topper op de Xbox: Halo.

Door deze aanbieding zal er van de eerder als mogelijkheid gegeven Halo en Splinter Cell pack geen sprake meer zijn. De Massive Entertainment Pack zal aanstaande zaterdag (14 december) in de winkel liggen. Lees er alles over op XboxWorld.nl.

Met dank aan Kobold, Barry Wareman en Johnny_anoniem voor het melden van dit nieuws.