Microsoft komt met Games for Windows Marketplace | Gamer.nl

Microsoft komt met Games for Windows Marketplace | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Voor Games for Windows Marketplace is verder geen installatie van een client nodig en hierdoor kan de winkel via elke computer, via het internet, bereikt worden. Het platform werkt met de bekende Microsoft-punten, maar daarnaast kan er ook direct met geld betaald worden. Gebruikers hebben hier wel een Windows Live ID voor nodig.

De Games for Windows Marketplace zal wekelijkse en seizoensgebonden aanbiedingen hebben voor diverse titels en heeft bij de lancering al meer dan honderd titels online staan, waaronder Fable: The Lost Chapters, Grand Theft Auto III en Dead Rising 2. Ook de complete catalogus van Microsoft Game Studios zal terug te vinden zijn op de Marketplace, waaronder aankomende games als Fable III en Microsoft Flight.

Diverse opties van de winkel zullen niet meteen vanaf 15 november beschikbaar zijn, maar op een later te bepalen datum,  wanneer ook de Windows Mobile Phone 7-versie verschijnt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou