'Microsoft komt met eigen tablet' | Gamer.nl

'Microsoft komt met eigen tablet' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De geruchten doken al eerder op bij The Wrap, volgens iemand met "kennis van het bedrijf" gaat Microsoft op 18 juni de tablet presenteren op een evenement in Los Angeles. Microsoft heeft nu bevestigd dat ze een evenement houden op 18 juni waar een grote aankondiging gedaan gaat worden.

Volgens bronnen van AllThingsD kwam Microsoft tot de conclusie om zelf de software en hardware voor een tablet te ontwikkelen om zo beter de concurrentie met Apple aan te kunnen. De tablet zou ARM-proce ors bevatten maar er zouden ook varianten met PC-proce oren op de markt komen. Daarnaast zou de timing van een aankondiging van een eigen tablet goed pa en bij Microsoft's nieuwe SmartGla -techniek, waarbij de Xbox 360 informatie kan uitwi elen met tablets.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou