Microsoft komt 2 november met Core Xbox 360 in Japan | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Microsoft gaat in Japan feller de Xbox 360 proberen neer te zetten. Met de Xbox 360 heeft het bedrijf zich tot doel gesteld de matige verkoop van de Xbox in dit deel van de wereld te verbeteren, maar tot op heden komt hier nog niet veel van terecht. Zeker met de introductie van de Playstation 3 (ja, daar wel) kan Microsoft weggevaagd worden. Dit ziet ook ome Bill in en men komt met een tegenactie.

De Xbox 360 gaat in Japan namelijk vanaf 2 november ook als Core systeem verkocht worden. Nu klinkt dit allereerst redelijk raar in de oren: was het systeem dan nog niet in twee varianten te koop in Japan? Nee, de Premium Xbox 360 (met hardeschijf) was enkel te koop, maar omgerekend wel voor een stuk lagere prijs dan hier in Europa.

Het Core systeem moet omgerekend zo'n 200 euro gaan kosten en wordt gebundeld met Project Gotham Racing 3 en Ninety-Nine Nights. Ook komt er met de lancering van het systeem in Japan een serie van drie games uit onder het Platinum label. Deze games, welke is nog niet bekend, moeten omgerekend 19 euro gaan kosten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou