Microsoft: 'Kinect werkt even snel als controller' | Gamer.nl

Microsoft: 'Kinect werkt even snel als controller' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben op kantoor een test uitgevoerd [om dit te kunnen controleren]. Er knipperde een licht op het televisiescherm en we lieten twee mensen, waarvan er één een controller gebruikte en de ander met zijn handen klapte, een reactie geven zodra dit lichtje zichtbaar werd. Beide reacties bleken even snel", aldus Tsunoda. "De responstijd is bij het drukken op een knop en een gebaar maken net zo snel."

Kinect ligt vanaf 10 november in de Nederlandse winkels. De technologie stelt gebruikers in staat zonder controller games te besturen. Dit werkt via handgebaren en lichaamsbewegingen. Zo moet er in het aankomende Dance Central echt gedanst worden en moeten er bij Kinect Adventures met het lichaam bewegingen worden gemaakt om diverse obstakels te vermijden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou