Microsoft houdt aparte persconferentie over Natal op E3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Normaal gesproken houden Microsoft, Nintendo en Sony allemaal één persconferentie per bedrijf op de E3. Op deze conferenties worden vaak aankondigingen van nieuwe games of hardware gedaan en speelse ies van de nieuwste games op een groot scherm getoond. Het is dus uniek dat Microsoft dit jaar twee persconferenties gaat houden. Mogelijk wil het bedrijf een scheiding maken tu en de bewegingsgevoelige technologie van Natal die alle mensen aan moet spreken, en games voor de Xbox 360 die de fanatieke gamers aan moeten spreken.

De persconferentie over Natal, die door Microsoft de 'World Premier Project Natal for Xbox 360 Experience' wordt genoemd, vindt op zondag 13 juni plaats, terwijl de 'normale' persconferentie de volgende dag gehouden wordt. De E3 situeert zich in Los Angeles. Naast persconferenties kan de pers ook over de beursvloer lopen om de nieuwste games te spelen. Dit kan vanaf dinsdag 15 juni.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou