Microsoft hint naar nieuwe console-onthulling in E3-tweets

Microsoft hint naar nieuwe console-onthulling in E3-tweets

Microsoft hint naar de onthulling van hun nieuwe console(s) in een aantal E3-tweets.

Microsoft werkt volgens geruchten al geruime tijd aan de opvolgers van de Xbox One. Er zouden twee consoles uitkomen, met de codenamen Anaconda en Lockhart, en samen zouden ze onder de projectnaam Project Scarlet vallen.

In de countdown-tweets van Microsoft voor E3 zijn nu een aantal geheime codes gevonden. Het gaat om drie berichten: R 255, G 36 en B 0. Samen vormen ze de code '255,36,0', wat de RGB-kleurencode voor Scarlet is. In onderstaande tweet zijn de codes met een pijl gemarkeerd.

Of dit betekent dat Microsoft tijdens zijn E3-persconferentie zijn nieuwe consoles onthult, is niet bekend, maar fans speculeren er op los. Microsoft houdt vanavond om 22:00 uur zijn E3-persconferentie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik blijf zeggen: nu al?

0

Het zegt nog niks over wanneer hij precies uitkomt natuurlijk. Ik vraag me af wat er gaat gebeuren als MS een jaar eerder dan Sony met een nieuwe Xbox komt. Zou dat veel uitmaken? @Devenace

0
test

@fonsrutte Dat klopt, maar het betekend wel dat het apparaat nu al gebouwd gaat worden met de huidige hardware, dus als het apparaat uitkomt is dat al niet meer zo nieuw en het moet winstgevend zijn dus nu al een soort van achterstand. Tenzij ze het upgradable maken, pc loopt nu sterk voor op consoles. En buitenom dat, er zijn nog heel wat games te spelen en het onderste uit de kan is er toch nog niet of wel? Kondig het apparaat aan maar release over een dik jaar, is gewoon onzin. Kondig het aan en release het deze kerst, bingo!

0

Ik schat het net als met de XOX in op een eind november release, zodat de winkels kans hebben om ze voor de Kerst in te slaan.

0

Aanbevolen voor jou