Microsoft haalt 'gelekte' presentatie over Xbox 720 offline | Gamer.nl

Microsoft haalt 'gelekte' presentatie over Xbox 720 offline | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De presentatie, die online kwam te staan op de website Scribd, stamt uit 2010 en claimt dat de nieuwe console, die 'Xbox 720' genoemd wordt, rond de feestdagen van 2013 uitkomt en 299 dollar zal gaan kosten. Het systeem bevat volgens het document een nieuwe versie van Kinect, is compatibel met blu-ray en komt met een bril die een vorm van augmented reality mogelijk maakt.

In de presentatie wordt ook naar techniek gerefereerd die overeen komt met het op de E3 aangekondigde SmartGla . Daarnaast hebben diverse journalisten bevestigd dat de informatie in het document overeen komt met wat zij hebben gehoord. Tom Warren, senior editor bij The Verge: "Ik doe  al twaalf jaar verslag over Microsoft. Ik weet niet alles van het bedrijf, maar heb wel een aardig goed idee van of iets een intern document van het bedrijf is."

"Het document refereert naar namen van meerdere werknemers en gebruikt Microsofts interne 'CSG_Pres' PowerPoint-templates. Dan is er nog het feit dat de informatie overeen komt met wat ik het afgelopen jaar heb gehoord."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou