Microsoft: 'Gevolgen coronavirus in 2021 merkbaar binnen game-industrie'

Microsoft: 'Gevolgen coronavirus in 2021 merkbaar binnen game-industrie'

De gevolgen van het coronavirus zouden volgend jaar goed merkbaar worden in de game-industrie. Dat meldt Microsoft's Phil Spencer.

"Motion capturing is iets wat helemaal gestopt is", aldus Xbox-topman Spencer tegen Business Insider. "Als je al je animatie al gecaptured hebt en je individuele artwork en textures verbetert, sta je er beter voor. Maar als je wacht op veel audio - onder andere symfonieën - of motion capturing, moet je op dit moment wachten."

Spencer voorziet verder geen grote problemen voor games die toch al dit jaar uit zouden komen. Het gaat vooral om spellen die voor volgend jaar gepland staan en dus nog vol in productie zijn. Veel van deze spellen zijn volgens hem nog niet onthuld.

Spencer bevestigt daarnaast nogmaals dat de productie van de aankomende Xbox Series X naar wens verloopt. Hij laat daarbij weten dat de line-up van lanceringsgames wel nog op het laatste moment aangepast kan worden - maar vooralsnog is die line-up niet aan het publiek onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Makes sense helaas.. Pff als dit allemaal voorbij is wil ik t woord "corona" en alles wat er mee te maken heeft niet meer horen. Sorry voor corona bier maar desperados was altijd al de betere optie 😉

0
test

@wazp Amen, Corona is niet te doen. Ik heb ook liever Desperados.

0

@wazp coronabier gaat deze crisis niet overleven. Maak je daarvoor geen zorgen.

0

Aanbevolen voor jou