Microsoft: 'Geen interesse in service vergelijkbaar met Home' | Gamer.nl

Microsoft: 'Geen interesse in service vergelijkbaar met Home' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Het is niet iets waar we naar kijken”, zegt Stephen McGill tegen de website. “Ik weet niet zeker wat hun [Sony's] ervaringen zijn met Home, het is een leuke chatroom denk ik, niet veel meer dan dat."

"Het eerlijke antwoord is dat we online onze eigen weg volgen”, voegt Neil Thompson, algemeen manager van Microsoft UK en Ierland, toe. “Onze online diensten zijn best succesvol geweest de laatste vier of vijf jaar. Ik denk dat we ons richten op waar wij van denken waar we koploper in kunnen zijn en dat is waar onze energie naartoe gaat.”

Home

Home is een 3D-wereld, die bevolkt wordt door de PlayStation 3-community. Home kan gratis gedownload worden vanaf het PlayStation Network. Iedereen maakt een eigen personage en ontmoet elkaar in Home. Naast een personage kan er ook een eigen appartement gemaakt worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou