Microsoft geeft Xbox Series-consoles met The Mandalorian-designs weg

Microsoft geeft Xbox Series-consoles met The Mandalorian-designs weg

Microsoft geeft Xbox Series X en S-consoles weg met designs gebaseerd op Star Wars-serie The Mandalorian.

Dat onthulde het bedrijf op social media. Het design van de Xbox Series X is gebaseerd op Mando, terwijl het design op de Series S gebaseerd is op Baby Yoda (oftewel Grogu). Ook is er een Xbox-controller in de kleur van Baby Yoda en een beschermhoes voor de controller in de vorm van Grogu's trui.

Mensen kunnen beide consoles en de accessoires in één pakket winnen door voor 11 mei de tweet in kwestie te retweeten en de hashtag #TheMandalorianXboxSweepstakes te gebruiken. Men moet daarvoor wel in een land wonen waarin Xbox ondersteund wordt.

Het derde seizoen van The Mandalorian is sinds deze maand begonnen. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering op Disney+.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Baby Yoda controller is erg nice gedaan. Jammer dat het via twitter gaat. Mijn account is om onbekende reden geblokt (onbekend omdat ik serieus nooit tweet).. Heb nu al 20 keer om verklaring gevraagd .. je krijgt gewoon geen antwoord. Enige dat je krijgt is een mail: je account blijft suspended.. meer niet.. nooit is er ook maar 1 keer een reden opgegeven.. dus ik blijf ze lekker bestoken.. wat een takke bedrijf is dat zeg. Your account was permanently suspended due to violations of our Terms of Service. After reviewing for reinstatement your account will not be restored. sorry.. dit moest even.. grr

0

@kleinekoosjer maak je een nieuwe aan?

0

Aanbevolen voor jou