Microsoft: 'Games op Xbox One S profiteren van Xbox One X' | Gamer.nl

Microsoft: 'Games op Xbox One S profiteren van Xbox One X' | Gamer.nl

In een interview met href="http://www.gamasutra.com/view/news/300357/QA_How_Microsoft_is_pitching_the_Xbox_One_X_to_devs_and_consumers.php">Gamasutra </a>heeft senior director van product management Albert Penello gezegd dat games op de Xbox One S zullen profiteren van de One X.

Volgens Penello zorgt het optimaliseren van games voor de Xbox One X ervoor dat deze ook op de minder krachtige console beter zullen draaien:

"We willen onze user base niet splitsen. Hoe meer verschillend consoles zijn, hoe specifieker het werk wordt. Er gebeurt zelfs iets intere ants. Mensen stellen deze vraag: "Wordt de One S teruggehouden door de One X, of andersom?" Maar eigenlijk maken alle tweaks aan de engine de ontwikkeling voor Xbox One S en Xbox One X beter."

"Dus eigenlijk is de strategie het tegenovergestelde. We willen onze tools laten groeien om de ontwikkelomgeving te verbeteren en beide consoles laten profiteren. Als je kijkt naar Turn 10 bijvoorbeeld, hebben de tweaks voor de Xbox One X ervoor gezorgd dat ze het dynamische weer in Forza Motorsport 7 werkend kregen op Xbox One S."

De Xbox One X lanceert op 7 november. Lees hier meer over de grootte van de console ten opzichte van de Xbox One S.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou