Microsoft Frankrijk twijfelt over E3-aankondiging Xbox 720 | Gamer.nl

Microsoft Frankrijk twijfelt over E3-aankondiging Xbox 720 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Delmas is er niet van overtuigd dat er in 2012 al iets gebeurt op het gebied van nieuwe Xbox-hardware, naar zijn mening is een release dit jaar in ieder geval uitgesloten. Recente geruchten onderstrepen dit, die wijzen op een release aan het eind van de lente of in de zomer van 2013. Volgens de marketingdirecteur is de Xbox 360 nog niet aan het eind van zijn levenscyclus, wat wordt bevestigd door het feit dat de spelcomputer geen prijsverlaging krijgt dit jaar.

De marketingdirecteur zegt dat Microsoft zich niet zal haasten om de  concurrentie aan te gaan met Nintendo's Wii U, die eind dit jaar lanceert. "We zijn hier niet om tegen Nintendo te strijden, en zij zijn er niet om tegen andere producenten te vechten. Nintendo heeft zichzelf in een andere cyclus gezet en gaat op zijn eigen tempo vooruit."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou