Nieuws
flight simulator

Microsoft Flight Simulator-update voegt DLSS-ondersteuning op pc toe

In november komt de 40th Anniversary Edition uit

Geschreven door Michel Musters op
Er is een update voor Microsoft Flight Simulator uitgekomen waarmee onder andere DLSS-ondersteuning aan de pc-versie wordt toegevoegd.

Dat heeft ontwikkelaar Asobo aangekondigd. Sim Update 10 is nu beschikbaar voor pc en Xbox. Op pc wordt nu dus DLSS ondersteund. DLSS staat voor Deep Learning Super Sampling, waarmee resoluties met een ai-gedreven algoritme omhoog worden geschaald.

Verder moet de patch de game game stabieler maken en voor betere prestaties zorgen. Ook wordt er efficiënter met het geheugengebruik omgegaan, specifiek als men Direct X12 gebruikt. Wolken in de game worden nu op een realistischere manier gestapeld, waardoor deze nog echter lijken. Alle aanpassingen zijn in de patch notes te vinden.

Dit jaar zijn er diverse uitbreidingen voor Microsoft Flight Simulator uitgekomen, waaronder een uitbreiding gebaseerd op de Top Gun-franchise en diverse wereldupdates om meer details aan steden en vliegvelden toe te voegen. Later deze maand wordt er een nieuwe update uitgerold waarmee diverse gebieden in Canada meer details krijgen. 

Op 11 november komt vervolgens de 40th Annivesary Edition van Flight Simulator uit, dat ook als gratis update voor huidige eigenaren wordt aangeboden. Het bevat onder andere zes nieuwe luchthavens, een Airbus A310, zes historische vliegtuigen, helikopters en zweefvliegtuigen.

Dit artikel delen:

Lees meer

MSI zet Spatium-ssd's door naar PCIe 5.0 Embracer had op betere ontvangst van Saints Row gehoopt
1

Reacties op: Microsoft Flight Simulator-update voegt DLSS-ondersteuning op pc toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    GoofyZ3

    • 22 september 2022 17:59
    Helicopters vet. Ff keertje opstarten

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.