Microsoft Flight Simulator 'grootste Game Pass-lancering' voor pc

Microsoft Flight Simulator 'grootste Game Pass-lancering' voor pc

Microsoft Flight Simulator is de grootste lancering op Xbox Game Pass voor pc ooit. Dat meldt het bedrijf in een href="https://news.xbox.com/en-us/2020/09/03/microsoft-flight-simulator-is-the-biggest-game-launch-in-xbox-game-pass-for-pc-history-with-over-1-million-players-to-date/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

De game heeft in de twee weken na lancering ruim 1 miljoen unieke spelers opgeleverd. Verder deelt Microsoft nog een aantal in-game statistieken. Zo zijn er er inmiddels 26 miljoen vluchten geweest en is er in totaal 1,6 miljard kilometer gevlogen.

Microsoft Flight Simulator kreeg een 9,5 op Gamer.nl en is volgens redacteur Harry 'de ultieme openwereldgame'.

Microsoft Flight Simulator is nu beschikbaar op pc. Een Xbox One- en Series X-versie verschijnt later.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat succes is wel te danken aan game pass, als men de volle mep had moeten betalen voor de game dan was het aantal spelers drastisch lager geweest. Het ziet er prachtig uit en de simulatie is heel sterk, maar het is en blijft een product voor een niche groep op de lange termijn. Bonus punten voor Game Pass dus, wat mij betreft. Het opent letterlijk een nieuwe wereld aan games en simulaties voor het grotere publiek.

0
test

“ Zo zijn er er inmiddels 26 miljard vluchten geweest en is er in totaal 1,6 miljard kilometer gevlogen. ” Kloppen deze statistieken? 26 miljard vluchten door 1 miljoen spelers betekend in 2 weken tijd gemiddeld 26000 vluchten per persoon, en hebben gemiddeld 61 meter gevolgen per vlucht. Of ik reken het erg verkeerd na 😅

0
test

@Jumpman in de originele post"more than 26 million flights and logged more than 1 billion miles flown" beetje verkeerd vertaald dus.

0
test

@Magister dat klinkt een heeeel stuk logischer, thanks

0

Aanbevolen voor jou