Microsoft: 'Er moeten meer Halo-games komen' | Gamer.nl

Microsoft: 'Er moeten meer Halo-games komen' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Er is geen expliciete strategie die zegt dat we ieder jaar een Halo-game uit moeten brengen. Ik denk echter niet dat één Halo-game in drie jaar tijd, wat ons oude ritme was, niet frequent genoeg is. We naderen de tiende verjaardag van Halo. Je let op de verandering die optreedt bij gamers in tien jaar tijd. Het percentage spelers dat [Halo:] Reach speelt en niet oud genoeg was om destijds de eerste Halo te spelen, [maakt duidelijk] dat er veel tijd voorbij is gegaan tu en de twee games", zegt Spencer.

"We denken zeker na over een consistentere Halo-ervaring voor consumenten, niet dat het ineens twee jaar lang stil blijft [romdom de serie], hoewel Live natuurlijk helpt om mensen toegewijd te houden op het gebied van multiplayer", aldus de corporate vice president.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou