'Microsoft en Obsidian overwegen vervolg op Fallout: New Vegas'

'Microsoft en Obsidian overwegen vervolg op Fallout: New Vegas'

Microsoft en Obsidian Entertainment zouden vroege gesprekken hebben over een mogelijk vervolg op Fallout: New Vegas.

Dat claimt journalist Jeff Grubb te hebben vernomen, zo meldt hij tijdens zijn betaalde Giant Bomb-show (uitgetypt door VGC). Obsidian ontwikkelde ook de eerste Fallout: New Vegas en is inmiddels onderdeel van Microsoft. Daarnaast is Bethesda, de licentiehouder van Fallout, inmiddels ook eigendom van Microsoft.

Grubb meldt: "Het is nog erg vroeg, maar mensen zijn begonnen aan gesprekken met de woorden 'Obsidian' en 'New Vegas 2'. Het zou nog wel jaren duren (voordat het spel uitkomt). Maar er is in ieder geval interesse en er worden gesprekken gehouden om dit voor elkaar te krijgen. Veel werknemers van Microsoft denken dat dit gaat lukken en velen willen het mogelijk maken.

Fallout: New Vegas verscheen in 2010 en was een soort kruising tussen een vervolg op en een spin-off van Fallout 3. De game werd geprezen om diens originele setting en narratief.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zou wel heel vet zijn maar zou dan liever een andere staat willen zien dan Nevada ipv New Vegas 2 en het zal dan waarschijnlijk allemaal werken op de engine van Fallout 4.

0

yes please dit was destijds zo n game wat iedereen wel een keer gespeeld had op de 360. jammer dat fallout 76 me niks doet en dat 4 al zo oud is nu

0

Aanbevolen voor jou