Microsoft en Nvidia verlaten PC Gaming Alliance | Gamer.nl

Microsoft en Nvidia verlaten PC Gaming Alliance | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Ployhar heeft het vertrek geen invloed op de toekomst van de PCGA. De organisatie werkt aan nieuwe plannen om "game-ontwikkelaars, uitgevers en hardwarebedrijven te ondersteunen met het maken en uitbrengen van betere PC-titels". Ook wordt er een raad opgezet voor voor technisch advies. "Dit doen we om de technische deskundigheid van PCGA te vergroten om zo meer leden te trekken", legt Ployhar uit.

PC Gaming Alliance

De PC Gaming Alliance is een non-profitorganisatie die in 2007 in het leven is geroepen om de PC als spelplatform te promoten. Onder andere Acer, AMD en Intel zijn lid van deze organisatie die helpt bij de marketing van PC-games, strijdt tegen piraterij, marktonderzoek doet en nieuwe busine modellen ontwikkelt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou