Microsoft crediteert verlopen creditcards | Gamer.nl

Microsoft crediteert verlopen creditcards | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De creditkaart van de bezoeker, Rob genaamd, verliep op 31 juli 2010. Toch heeft Microsoft vanwege de automatische vernieuwingsoptie in anderhalf jaar tijd vijf maal de kaart gecrediteerd. "Ik belde Xbox Live en vroeg of de $134,15 teruggestort kon worden, omdat mijn kaart op 31 juli was verlopen", zo legt Rob uit.

"De woordvoerder waar ik mee sprak bevestigde dat Microsoft nog steeds mijn kaart crediteerde, omdat het systeem enkel een geldig accountnummer nodig heeft en een bank die de betaling accepteert. Dit ongeacht het feit dat de verloopdatum al verstreken is en dat de website zegt dat ik geen geldige betalingsoptie heb. Via het creditkaartbedrijf kon Rob de laatste twee betalingen terugkrijgen, voor de derde betaling is een geschil geopend, de vierde en vijfde moeten via een schriftelijk verzoek worden aangevochten. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou