Microsoft brengt na Xbox Series X en S meer nieuwe consoles uit

Microsoft brengt na Xbox Series X en S meer nieuwe consoles uit

De Xbox Series X en Series S zijn niet de laatste consoles die Microsoft van plan is uit te brengen.

Dat meldt Xbox-topman Phil Spencer in een interview met Yahoo!. Na de Xbox Series X en Series S staat er nog een generatie consoles in de planning wat het bedrijf betreft.

"Wat betreft toekomstige hardware, denk ik dat we absoluut meer consoles gaan zien. Net zoals in video, zoals in muziek, is het niet zo dat streaming er voor heeft gezorgd dat innovatie qua apparaten stilstaat. Ik denk dat we dat blijven zien, dat is in ieder geval waar we voor plannen."

Steeds meer gamers vrezen voor de toekomst van consolegeneraties door een steeds grotere nadruk op streaming. Ook Microsoft heeft hier een aandeel in met xCloud. Maar het bedrijf denkt zelf dus dat er nieuwe consoles blijven uitkomen. De Xbox Series X en Series S zijn vanaf 10 november beschikbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Let op het gaat hier dus over een compleet nieuwe generatie, niet nog een hoop losse versies. Althans dat mag ik hopen, want bij MS is het met de komende generatie al zeer verwarrend met de verschillen tussen de X en de S. Op dat gebied doet Sony het dan weer beter, enige verschil tussen de modellen is wel of geen optical drive (verder is het dus nog maar de vraag of Sony het wel beter doet, horende dat de nieuwe X super stil is, wat ik zeer ga betwijfelen bij Sony).

0

Aanbevolen voor jou