Nieuws

Microsoft brengt All Access-bundel op tijd terug voor Project Scarlett

Vooralsnog niet bekend of het ook naar Nederland komt

Geschreven door Cody van den Bogert op
Microsoft heeft aangekondigd dat de Xbox All Acces-bundel terugkomt en dit gebeurt net op tijd voor de feestdagen volgend jaar, en dus de volgende generatie Xbox. De nieuwe All Acces-bundel biedt spelers de optie om de Xbox One X na twaalf maanden up te graden naar de nieuwe Xbox-console, nu nog bekend als Project Scarlett.

Xbox All Access is een bundel dat de kosten van de console, Game Pass en Live combineert in een maandelijkse termijnbetaling. Er dienen 24 termijnen te worden betaald door de koper. De All Acces-bundel bevat een Xbox One X, een Xbox One S of een digitale Xbox One S met de Game PassUltimate en Xbox Live vanaf 20 dollar per maand, oplopend tot 31 dollar per maand. De Game Pass Ultimate kan zowel op pc als op Xbox worden gebruikt en ondersteunt ook online multiplayer-functies.

Deze bundel is vooral interessant omdat Xbox-gebruikers de optie krijgen om hun Xbox One X na twaalf maanden in te wisselen voor de nieuwe Project Scarlett. Omgerekend bespaart de koper een klein beetje geld met de All Access-bundel. Het scheelt echter niet veel, maar de kosten worden op deze manier wel verspreid over 24 maanden en gebruikers kunnen hun Xbox gratis upgraden naar de Scarlett.

Deze aanbieding loopt tot 31 december 2019 en vooralsnog is het niet bekend of de bundel ook in Nederland beschikbaar komt.

Dit artikel delen:

Lees meer

De lanceringstrailer van Need for Speed Heat God of War: The Card Game nu te koop
1

Reacties op: Microsoft brengt All Access-bundel op tijd terug voor Project Scarlett

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    shu-shu

    • 29 oktober 2019 02:52
    Dit is een TOP-deal!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.