Microsoft bevestigt met Forza Horizon-team aan groot project te werken | Gamer.nl

Microsoft bevestigt met Forza Horizon-team aan groot project te werken | Gamer.nl

Aaron Greenberg , marketing general manager van Xbox-games, heeft bekendgemaakt dat Microsoft samen met Playground Games aan het werk is aan een groot project. Dit werd bekend in een gesprek met DualShockers.

Greenberg legt uit dat ze aan een "groot project"werken. Verder zegt hij: "Het team is zo getalenteerd en bedenk maar dat hetzelfde leiderschap en denkproces dat zij brengen het proces gaat beïnvloeden van het tweede project."

Greenberg roept fans op om geduld te hebben met betrekking tot de onthulling. Verder zegt hij dat een team van wereldkla e werkt aan een exclusieve game waar spelers naar kunnen uitkijken.

Fable

Ondanks het feit dat het niet bekend is waar precies aan gewerkt wordt, vermoeden vele fans dat het gaat om een nieuwe Fable-game. Eerder dit jaar verschenen namelijk geruchten dat Playground aan een nieuwe Fable zou werken.

De franchise zelf is al voor een bepaalde tijd tot een stilstand gekomen. Zo werd eerder de originele ontwikkelaar van de franchise Lionhead Studios opgeheven en werd Fable Legends middenin het proces geannuleerd. Het uitbrengen van een nieuwe Fable-game zou hierdoor een logische keuze kunnen zijn.

In ieder geval staat de release van Forza Horizon 4 eerst op het schema van de ontwikkelaar. De racegame verschijnt op 2 oktober 2018 voor pc en Xbox One. Eerder werd bekend dat de systeemeisen voor dit vierde Horizon-deel lager zijn dan van het derde deel.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou