Microsoft beëindigt speculatie over vermeende Fable-aankondiging

Microsoft beëindigt speculatie over vermeende Fable-aankondiging

Microsoft leek kort te hinten naar een nieuwe aankondiging rondom Fable, maar rekende vervolgens weer snel af met die geruchten.

Afgelopen zondag werd er via het Twitter-account van Xbox Game Studios Publishing een tweet geplaatst waarin werd gehint naar nieuws rondom Fable. "We kijken er naar uit om morgen met iets speciaals te beginnen. Geef ons een dag om de kippen voor te bereiden. We zouden het onze Fable Anniversary noemen, maar die naam was al bezet."

Door de referentie naar kippen en het noemen van Fable Anniversary, gingen veel gamers er van uit dat er nieuws over Fable zou volgen. Vorig jaar kondigde Microsoft aan dat er een nieuwe Fable in ontwikkeling is bij Playground Games, maar naast een korte teaser is daar nog niets over bekend.

Gisteren corrigeerde Microsoft de situatie echter. De hierboven genoemde tweets werden verwijderd. Ook werd er een nieuwe tweet geplaatst: "Excuses voor de verwarring. We hebben geen grot gamenieuws of informatie over Playgrounds aankomende Fable-game."

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Neem alsjeblieft goed de tijd.. Ik heb mega veel zin in een nieuwe Fable; maar laat het dan wel een sublieme nieuwe Fable zijn. Hoop dat mijn favo game weer eer wordt aangedaan. <3

0
test

@kleinekoosjer eens! Ik heb ook wel zin in een nieuwe Fable! Laat ze maar fijn de tijd nemen en een goede game neerzetten. Nu maak ik me daar bij Playground niet echt zorgen om.

0
test

@Riyakuya Ik ook niet; goed gevoel bij die studio.

0

Ik vraag me toch altijd af hoe zoiets kan gebeuren. Zit er dan een stagiair achter dat Twitter-account?

0

Aanbevolen voor jou