miCoach voor Kinect en Move aangekondigd | Gamer.nl

miCoach voor Kinect en Move aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

miCoach bevat trainingsprogramma's die speciaal ontwikkeld zijn voor sporten als basketbal, voetbal, American football en tennis. Bij de verschillende sporten worden de spelers ondersteund door bekende atleten als Kaka, Tysons Gay en Ana Ivanovic.

miCoach laat de speler een doel kiezen, waarna de game het overneemt en de speler helpt dit doel stap voor stap te bereiken. Via de camera van Kinect of met de PlayStation Move kan de speler de coach zijn bewegingen volgen. Terwijl de coach de bewegingen voor en meedoet, houdt de miCoach de voortgang in de gaten.

THQ laat weten dat het opstellen van een goed trainingsprogramma en motivatie creëren bij spelers het doel is van game. Spelers die een Adidas miCoach hartslagmonitor hebben, krijgen real-time feedback op hun gameprestaties. Ook zal er een miCoach mobile applicatie komen die synchroniseert met de game, om data vanaf een afstand te kunnen opvragen. miCoach staat gepland voor begin 2012.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou