Mick Gordon doneert Atomic Heart-verdiensten aan Rode Kruis voor Oekraïne

Mick Gordon doneert Atomic Heart-verdiensten aan Rode Kruis voor Oekraïne

Mick Gordon heeft zijn verdiensten voor het componeren van de Atomic Heart-soundtrack gedoneerd aan het Rode Kruis voor hulp in Oekraïne.

Dat liet de componist via social media weten. Hij heeft - zover bekend - al het geld dat hij van ontwikkelaar Mundfish Studio heeft gekregen gedoneerd aan het Rode Kruis in Australië, dat dit geld gaat gebruiken om slachtoffers in Oekraïne te helpen. Gordon laat daarbij weten dat het een genot was om met Mundfish aan de soundtrack te werken.

Spelers verkennen in Atomic Heart een alternatief universum waarin de Sovjet-Unie nog bestaat en zich ontwikkelt in robottechnologie. Bijna elk gebouw in het land wordt bestuurd door robots. In een van de gebouwen beginnen robots een eigen wil te krijgen, en het is de missie van spelers om er achter te komen wat er aan de hand is. Men heeft zowel geweren als mêleewapens ter beschikking. 

Componist Mick Gordon is vooral bekend van de Doom- en Wolfenstein-soundtracks en wordt gezien als een van de betere en bekendste gamecomponisten.

Atomic Heart verschijnt op 21 februari op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Xbox Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Offtopic : Netjes en slim om de reacties uit te schakelen op het Last of Us artikel. 1 request; Kan nu de comments niet meer lezen en dat was wel fijn geweest. Kunnen jullie het zo fixen dat je de reacties nog wel kan lezen maar niet meer kan reageren na 17:00? On topic: Niets als lof voor Mick natuurlijk. Mooie actie!

0

@Markus88 mee eens wees een vent gamer.nl en gooi die reacties open. Die zijn het leukste om te lezen. En hoezo na 17.00 niet meer reageren wtf is dat voor regel?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Jij noemt het "anti-homo" berichten. Maar ik denk dat vele moderators op vele websites ook rekening moeten houden dat niet iedereen pro-homo is. Berichten moeten niet altijd pro-homo hoeven zijn. Tussen pro-homo en anti-homo zit een heel stuk waarin een gezonde respectvolle discussie kan plaatsvinden. Jammer dat daar vaak geen ruimte voor wordt gemaakt.

0
test

@coola snap het ook wel maar waar mensen zich wel niet druk om maken. On topic goeie actie van deze man om geld aan rode kruis te geven voor slachtoffers van Oekraine

0
test

@Ronnyp Zoals Coola zei, puur zodat de comment section niet wordt overstroomt met "haat" en domme reacties. Imo, zeer verstandige beslissing. Maar zou alleen wel de comments willen lezen omdat er ook vaak mooie reacties tussen zitten :D

0

Aanbevolen voor jou