Michel Ancel wil ook een derde Beyond Good & Evil maken | Gamer.nl

Michel Ancel wil ook een derde Beyond Good & Evil maken | Gamer.nl

Michel Ancel, de bedenker van onder andere Rayman, heeft op Instagram laten weten ook een derde game van Beyond Good & Evil te willen maken.

Als reactie op een foto op Instagram zegt Ancel: "We willen de wereld van Beyond Good & Evil blijven ontwikkelen. Beyond Good & Evil 1 is in het midden van de trilogie, dus we zullen een spel moeten maken dat zich afspeelt in het verleden en een ander dat zich in de toekomst afspeelt. "

Beyond Good & Evil verscheen in 2003 en eindigde met een cliffhanger. Op de afgelopen E3 werden een nieuwe trailer en de eerste gameplaybeelden voor het langverwachte vervolg getoond. Verder werd duidelijk dat het verhaal zich afspeelt voor de gebeurteni en van het origineel. Mogelijk geeft het derde deel in de serie antwoord op de vragen van het einde van de eerste Beyond Good & Evil.

Een releasedatum voor Beyond Good & Evil 2 is nog niet aangekondigd. De video's die uit zijn gebracht laten de game in een vroeg stadium zien, dus het lijkt erop dat fans van het origineel nog enige tijd moeten wachten op het tweede deel.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou