Michel Ancel: 'Ontwikkeling Beyond Good & Evil 2 amper begonnen' | Gamer.nl

Michel Ancel: 'Ontwikkeling Beyond Good & Evil 2 amper begonnen' | Gamer.nl

In een presentatie op E3 2017 heeft Michel Ancel van Ubisoft laten weten dat Beyond Good & Evil 2 op het punt staat om in ontwikkeling te gaan.

Tegen GameSpot zegt Ancel dat de game "amper nog in ontwikkeling is." De afgelopen drie jaar heeft de studio een engine ontwikkeld die als bodem dient voor een Melkweg met personages, zowel npc's als andere spelers.

"We hadden de game kunnen presenteren met een compleet speelbare demo, maar we hadden het idee om hem te laten zien zoals hij wordt. De stappen hiervoor zijn niet zo intere ant en heel technisch, maar op deze manier kunnen we uitleggen hoe we de wereld bouwen. We willen protypes bouwen en mensen deze laten spelen en testen."

Ancel zegt dat hij met het zogenaamde Space Monkey Program spelers de kans wil geven om betrokken te zijn bij het ontwikkelingsproces. De vroegtijdige toegang zal inhouden dat spelers delen van de game online kunnen spelen, zelf facties kunnen creëren en feedback kunnen geven. Binnen een jaar wil Ubisoft komen met een speelbare demo.

Een releasedatum voor Beyond Good & Evil is nog niet bekend. Kijk hier de trailer van de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou