Michael Phelps verschijnt in nieuwe Kinect-game | Gamer.nl

Michael Phelps verschijnt in nieuwe Kinect-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de game moeten spelers verschillende zwemtechnieken onder de knie krijgen. Daarbij zal Phelps de speler bijstaan door het geven van tips en trucs. Uiteindelijk kunnen spelers Phelps bovendien uitdagen in de carrièremodus. Push the Limit wordt gericht op zowel serieuze en casual gamers, als op zwemmers. 

Techniek

"Ik ben erg enthousiast dat ik mee kan werken aan een zwemspel dat uniek is in zijn soort is en mijn pa ie voor zwemmen en competitieve aard weerspiegelt", legt Phelps uit. "Net als oefenen in een zwembad, gaat Push the Limit over hoe je je techniek kunt verbeteren en meester wordt in elk element van de race."

"Van de adrenaline op het startblok tot aan de laatste slag voor de finish", vervolgt Phelps. "In mijn wereld kost het jaren van toewijding en hard trainen om net een honderste van een seconde sneller te zijn en ik geloof dat Push The Limit spelers de mogelijkheid biedt een unieke reis te maken in de wereld van het zwemmen." Michael Phelps: Push the Limit wordt verwacht in juni.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou