Vandaag zijn er wederom een aantal nieuwe namen van acteurs bekend gemaakt die in de film gebaseerd op het spel BloodRayne zullen gaan schitteren. Eerder werd al bekend dat Kristanna Loken de hoofdrol, de bloeddorstige BloodRayne, op zich zou nemen en dat Ben Kingsley de rol van haar gemene vader gestalte zou geven. Vandaag zijn er nog een aantal nieuwe namen aan de cast toegevoegd.

Zo zullen Michael Madsen en Matt Davis een tweetal vampierenjagers spelen. Davis vertolkte onder andere rollen in Legally Blonde en Pearl Harbour. Michael Madsen schitterde onder andere in Reservoir Dogs en Kill Bill, en verzorgde ook één van de stemmen in Driv3r. Dat laatste geldt trouwens ook voor Michelle Rodrigeuz, die de rol van Katarin in BloodRayne op zich zal nemen. Michelle speelde eerder onder andere in SWAT en The Fast and the Furious.

Het lijkt erop dat Uwe Boll, ondanks zijn niet bepaald indrukwekkende CV, toch een groot aantal steracteurs heeft weten te strikken voor de film. Qua vrouwelijk schoon valt er sowieso het nodige te genieten, of dat ook voor het acteerwerk geldt is nog even afwachten. Vooral Madsen en Kingsley hebben bewezen erg sterke rollen neer te kunnen zetten, maar of ze dat ook voor BloodRayne zullen doen, merken we wanneer de film in 2005 in de bioscopen zal gaan draaien.