Michael Jordan staat op de cover van NBA 2K11 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Jordan, die gezien wordt als beste basketballer in de geschiedenis, zal zijn virtuele opwachting maken in NBA2K11. "Ik ben trots om op de cover van NBA2K11 te staan," zegt Jordan, "en ik weet zeker dat NBA 2K11 een grote hit zal worden onder gamers en basketbalfans. Ik kijk ernaar uit weer terug te zijn in de basketbalzalen, virtueel gezien dan." Volgens Greg Thomas, president of product development bij 2K Sports, zorgt de samenwerking met Jordan ervoor dat het bedrijf nieuwe dingen kan doen met NBA 2K11 die tot dusver niet mogelijk waren.

Naast de opwachting van Jordan belooft 2K Sports dat NBA 2K11 de trend van de basketbalreeks voortzet, met verbeteringen aan de graphics, verbeterde gameplay en nieuwe gamemodi. De game is in ontwikkeling bij Visual Concepts en wordt naar verwachting op 5 oktober 2010 uitgebracht voor zowel PlayStation 3 als Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou