'MGS: Peace Walker naar de PlayStation 3' | Gamer.nl

'MGS: Peace Walker naar de PlayStation 3' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens JVN volgt de officiële onthulling van Peace Walker op de PlayStation 3 op de aankomende E3, welke van 7 tot en met 9 juni gehouden wordt in Los Angeles. MGS: Peace Walker speelt zich af tu en MGS: Portable Ops en de originele Metal Gear voor MSX. Peace Walker vertelt het verhaal van Big Bo , die tijdens deze game de basis legt voor de vrijhaven voor soldaten uit de latere delen; Outer Heaven. De game kwam op 17 juni 2010 uit voor PSP.

Sony Computer Entertainment Japan onthulde maandag het PSP Remaster label. Games binnen dit label zijn remakes van PSP-games voor PlayStation 3 met HD-beelden en volledige ondersteuning voor de Dual Shock 3-controller. Ook stereoscopisch 3D is een optie volgens Sony, maar Trophies zijn uitgesloten. Wel is het mogelijk savefiles uit te wi elen tu en PSP- en PS3-versies van dezelfde game en is het mogelijk om eventuele lokale multiplayeropties cro -platform te spelen. Monster Hunter Portable 3rd is de eerste officieel aangekondigde PSP Remaster-game. Deze komt mogelijk echter niet buiten Japan uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou