MGS 5: Ground Zeroes in december naar pc met 4k-ondersteuning | Gamer.nl

MGS 5: Ground Zeroes in december naar pc met 4k-ondersteuning | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De pc-versie wordt uitgebracht via Steam en biedt naast een hogere maximale resolutie ook verbeterde belichting, betere kwaliteit schaduwen en een hoger aantal modellen dat tegelijk op het scherm kan worden weergegeven. 

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes dient als voorbode op MGS 5: The Phantom Pain dat waarschijnlijk ergens volgend jaar verschijnt. Het relatief korte spel laat spelers een kamp in Cuba infiltreren en maakt hen zo bekend met de spelmechanieken van het officiële vijfde deel, zoals het nieuwe sluipsysteem en de optie om mi ies op meerdere manieren aan te pakken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou