Concept voor Metroid-cartoon met mannelijke Samus opgedoken

Concept voor Metroid-cartoon met mannelijke Samus opgedoken

Er zijn posters verschenen waaruit blijkt dat er plannen waren om cartoons te maken van vier Nintendo-franchises. Op een van de posters is te zien dat Samus zou worden afgebeeld als een man in een Metroid-cartoon.

Op Ebay zijn vier promotieposters opgedoken van oude Nintendo-cartoons, die uiteindelijk nooit zijn gemaakt. De posters zijn te koop gezet door een voormalig werknemer van het productiebedrijf DiC Animation City en tonen dat er plannen waren om cartoons te maken van Castlevania, Double Dragon, Metroid en California Games.

De promotiebeelden van DiC Animation City zijn nog nooit eerder gezien, wat betekent dat de plannen voor de vier cartoons waarschijnlijk nooit verder zijn gekomen dan een concept. Vooral de posters van Castlevania en Metroid zijn opvallend. Castlevania wordt namelijk een stuk anders afgebeeld dan hoe we de franchise kennen uit de games en de recente Netflix-serie. Op de Metroid-poster is bovendien te zien dat Samus wordt afgebeeld als een man in plaats van een vrouw. Of dit komt omdat de makers Metroid nooit hebben uitgespeeld of omdat er werd gedacht dat een mannelijk hoofdpersonage succesvoller zou zijn, is onduidelijk.

In 1989 werden de cartoons The Super Mario Bros. Super Show! en The Legend of Zelda geproduceerd door DiC Animation City. In totaal zijn er 65 afleveringen gemaakt van de Nintendo-franchises, die elk ongeveer tien tot vijftien minuten duurden. De cartoons werden slecht ontvangen door de fans en werden bekritiseerd om onder andere het slechte schrijven en acteren.

Metroid
Ebay
Ebay

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die zien er ... slecht uit. Jemig. Goed dat ze daar niks meer mee hebben gedaan. 😝

0

Aanbevolen voor jou