Metroid Prime Trilogy en Super Mario Galaxy 2 naar Wii U | Gamer.nl

Metroid Prime Trilogy en Super Mario Galaxy 2 naar Wii U | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Super Mario Galaxy 2 zou nu beschikbaar moeten zijn in de Wii U eShop. Op het moment van schrijven is Super Mario Galaxy 2 echter nog niet zichtbaar in de eShop. Op 22 januari volgt Donkey Kong Country: Returns en op 29 januari verschijnt Metroid Prime Trilogy. De drie games kosten 19,99 euro per stuk, maar in de eerste week na de release kosten ze de helft van de prijs.

Spelers hoeven de Wii U niet in Wii Mode te zetten om deze Wii-spellen af te kunnen spelen. In plaats daarvan werken de spellen direct vanuit het hoofdmenu. Spellen die de Wii Cla ic Controller ondersteunen, kunnen ook gespeeld worden met de Wii U-controller. De spellen krijgen geen extra features of verbeterde graphics.

Nintendo geeft aan gedurende dit jaar meer Wii-games op de eShop uit te brengen, waaronder Pandora's Tower en Kirby's Adventure Wii. De onthulling van de downloadbare Wii-games begint rond 08:37 in de onderstaande video.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou